Нова поліція забороняє відеофіксацію посилаючись на секретну постанову уряду Азарова прийняту для розгону "Майдану"

15 жовтня 2015 - In Lviv
Нова поліція забороняє відеофіксацію посилаючись на секретну постанову уряду Азарова прийняту для розгону

Як раніше повідомляв портал InLviv.net, у Львові поліцейський заборонив відеофіксацію журналісту ДК-Захід, на території управління поліції. На запитання журналіста на підставі чого йому забороняють зйомку, поліцейський ніяких законних аргументів заборони зйомки не навів. 

Після того, як даний відеоролик набув розголосу у мережі Інтернет, сьогодні, речник львівської поліції - Катерина Рибій прокоментувала, що заборона відефіксації є обгрунтованою. Відповідно до Постанови Кабінету Міністрів України від 18 грудня 2013 року № 939 «Про затвердження Порядку організації та забезпечення режиму секретності в органах державної влади, органах місцевого самоврядування, на підприємствах, в установах і організаціях»
 
Львівська поліція забороняє відеофіксацію посилаючись на секретну постанову уряду Азарова прийняту для боротьби з "Майданом"«Відповідно до вищенаведеного, приміщення Управління патрульної служби МВС України у м. Львові та прилегла до нього територія являються режимними.» — пояснила Катерина Рибій.

 

 

 

 

Уточнимо, що дана постанова, на яку посилається речниця Львівської Поліції, є для службового використання(засекречена), була екстренно прийнята Кабінетом Міністрів на чолі з М. Азаровим під час "Майдану", для захисту злочинного режиму. 

Схожі статті:

КриміналУ Львові поліцейськими хочуть стати вже більше 2 тисяч осіб

У світіЯпонія передала 348 авто для української поліції

ПолітикаДуже дивні реформи, ПРЕЗУМЦІЇ НЕВИНУВАТОСТІ НЕ ІСНУЄ – Яценюк

КриміналАваков вирішив не вводити норму про презумпцію правоти поліцейського

ТранспортДиктатура на дорогах, з сьогоднішнього дня обмежують права усіх водіїв

Рейтинг: 0 Голосів: 0 1337 переглядів
Loading...
Коментарі (0)