Донецьк та Схід

In Lviv
В участников АТО заканчивается терпение от дурости командования. Только что разговаривал с Луганском, Донецком с бойцами Донбасса и другими ребятами. Думаю, что в ближайшее время в армии и других воинских формированиях, которые принимают участие в боевых действиях назревает бунт. Многие высказываются о том что пора пойти на Киев и разобраться с Министерством обороны, Правительством за бездарность. За гибель пацанов. За то что только на словах идут боевые действия, а на самом деле тупо всех сливают. Когда пойдет армия на Киев, нужно будет не дать этим сволочам убежать.
ВОТ ПРИМЕР СЛИВА НАШИХ РЕБЯТ, СУКИ,Сегодня в 4:00 утра в Украину из РФ прорвались около двухсот вооруженных боевиков. Поднятый СУ-27 обнаружил их, дал запрос на открытие огня, но.... не получил его. Больше того, ему был дан приказ оружие не применять. В связи с этим у меня вопрос к нынешним властям.
То, что эти 200 боевиков положат гору наших солдат, вас совершенно не ебет?.. То, что наши дети погибают в Донбассе. вас, похоже, не ебет вообще никак. Так вот. Я не знаю, как там выборы очередного долбоеба президента, но если вы, конченные бляди, не начнете защищать Украину, то вас не спасут ни НАТО, ни МВФ, ни ваши блядские деньги. Оружие вы раздаете боевикам даром, так что и патриоты его могут тоже взять в тех же местах. И мы вас в ваших пиздецких костюмах положим в пиздецкие гробы.
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=524697084303010&set=a.121167697989286.18106.100002881700521&type=1
st99
Зграя олігофренічних недоумків (основна маса мешканців донецько - луганського регіону) розпалила страшну громадянську війну в купі з інтервенцією... бо думала що Рассєя нам паможет... Рассєя помогла кадирівцями і гопніками - казачками ряженими, а ще великою купою зброї, наркоти і бабла яке роздала місцевим маргіналам... і панеслась!!!
Тепер ці олігофренічні недоумки (маса донецько - луганська) наробила в штани і вйо в "бєжєнци"... хто куди... сидять кнурі по санаторіям харківщини і черкащини, навіть в апартаментах урода - депутата Царьйова заселились, у віп клас так би мовити...
І сидить уся та олігофренічна гопота приємно відпочиваючи і хаваючи дармовий корм від благочинців... і дивиться своїми бенькатими вічно бухими очиськами - а чєм ано всйо там кончіцца? Кто пабєдіт?
А ти дурний хлопе з Іванофранківщини їдь, кидай дітей, сім'ю, роботу - воюй, здихай, втрачай здоров'я за увесь той східняцько - хохляцький зброд недоумків... Самі ж вони далі сидять... і ніц не роблять. Ба, більше того, не просто ніц не роблять а й поглядів не міняють, в глибині душі далі "за братство славянскіх народав"... правда наразі помовчують "в тряпачку" по сильно перес...рали.
Тому, гадаю, патріатізьм тут нє умєстєн...
Хто хоче воювати за тих олігофренів - нехай, його справа. Та хай би хоч держава платила, забезпечувала...
А справедливо було би тих даунбасс - уродів взад, в їх шахтьйорскій край вернути і хай тішуться... до скону! Або беруть вили в свої п'яні граблі і йдуть себе і свої сім'ї боронити, а не чекають на порятунок уже тепер з Заходу..
snejka
А зараз дивіться що запланувала влада.
А влада запланувала за тиждень мир в гетто... але методом переговорів... з ким?
Та ж з Росією!!! Вже і Зурабов в Київ примчався... І повірте мир буде! Російські диверсанти
спокійно по виділеному коридору покинуть Україну, місцеві відморозки з гетто тихенько сховають
зброю і будуть "а ми тут нє прі чьом, савсєм тут нє прі чьом..."
Безумці повернуться з евакуації в своє гетто і будуть далі чекати слушної нагоди влаштувати
срач: "Рассєя! Мать радная - пріді!!!"
От тільки десятки загиблих за шашні - машашні мерзенних політиків, в цілому класних людей, вже ніколи не побачуть сонячного світла (хіба Бог воскресить в раю)
Така ось антітірарістічєская апірация виходить (((
In Lviv
Якщо ми не поміняємо в армії людей,які заробляють на смерті наших співвітчизників-ми не можем виграти будь якої битви . Військовослужбовців, які обкрадають армію ( кошти,бронежилети,продукти і тд ) треба судити показово тому що це ЗРАДНИКИ нашої України ,спеціально чи ні вони допомагають путінським окупантам,це ворги в середині,з якими воювати тяжче,ці особи крім грошей немають нічого святого і на Україну вони наплювали.Незрозуміло до яких пір наших хлопців будуть використовувати як "пушечне мясо" і набивати кишені за рахунок держави,свідомих громадян та міжнародної допомоги .Якщо новий президент не наведе порядок прийдеться наводити порядок з ним ))
migy
Вчора, 13.06.2014, з великим пафосом на всю країну по усім телеканалам дуже жваво і піарно розписано було те як спецбатальйони "Азов", "Донбас" і батальйон Ляшка "зачистили" Маріупіль...
Виникло питання: а чому так жваво і бравурно не зачистили Донецьк, Луганськ або Торез? Чому від Славянська скоро лишаться самі руїни а він і далі не "зачищений" хоча найближче розташований до Харківської спокійної області?
Відповідь приходить сама по собі. У Маріуполі знаходиться гігант і флагман Ахметівської імперії - металургійний комбінат...
Мабудь, і по логіці усього що відбувається, пан олігарх Ахметов "заслав бабла" тим кому треба щоб його комбінат не рознесли на запчастини...
Тому і так бравурно "зачистили" Маріупіль...
А Сніжному чи Славянську не повезло... Не набудував там олігархат "металургійних гігантів". Зато в тих областях сланцевий газ є, і люди, які очевидно не втішуться тим, що його будуть добувати (за рахунок їхньої екології) тому треба зачекати, поки залишки місцевого населення в паніці втече від "командос" а тоді "зачистити" та так щоб каменю на камені не лишилось... щоб потім спокійно добувати сланцевий газ і продавати нам по світовим цінам при собівартості в 100 доларів... Файний бізнес я вам скажу...
А ти, вуйку, піди і вмри за Україну...
snejka
За що йде й мова. Неможливо боронити Україну коли уряд України не бажає боронитись. В такому разі потрібно спочатку з урядом розібратись - які в нього цілі.
А Ура! патріотизм в цьому ділі тільки на заваді, бо спричиняє непотрібні страждання людей, які гинуть і отримують каліцтва невідомо за що.
Погодьтесь - за умови адекватного керівництва, введення воєнного стану і утворення Ставки Верховного головнокомандуючого з передачею влади Ставці, а також з легалізацією використання регулярної армії увесь той бардак на сході можна припинити мінімальними жертвами в найкоротший термін...
Проте, очевидно, нинішній українській владі це не вигідно, а вигідний перманентний бардак на сході, бо можна усі свої крадіжки і ідіотизм на "терористів з ДНР" спихнути...
Ну а жертви з обох сторін конфлікту? та кого ті жертви насправді хвилюють... в бісівській "державі"...
snejka
Увага! Пропоную КОЖЕН день у двір посольства РФ привозити труну з дохлими расейской найманцями!
Нехай бачать справа рук своїх.
Имхо, це буде відмінний ДИПЛОМАТИЧНИЙ хід, і грошей заощадимо: нехай Рашка сама вивозить свою падаль.
Можливо і по расейской ТВ побачать сотні трун найманців.

п.с. якщо можете - репост по сайтах, тоді шанс на реалізацію цього "флеш-мобу" істотно виросте.
Pivden
Львів"яни, схаменіться вже. Ви вбивали людей в Одесі, зарубали тесаками більш ніж 120 людей в будинку профспілок. Ви бомбардуєте мирне населення фосфорними бомбами на сході країни, ви знищаєте церкви, школи, житлові будинки, жінок, дітей, літніх людей. Схаменіться! http://www.youtube.com/watch?v=Q-a1-Exhk44
migy
11 років тому у Молдові Путіном був запропонований план "федералізації", такий самий який сьогодні він нав"язує Україні.
Країну пропонувалося розділити на Молдавію, Гагаузію і Придністров'ї.
Тобто одна держава але з правом регіонів блокувати рішення з ключових міжнародних питань.
А значить Путін міг не турбується про вступ Молдови в НАТО чи ЄС, чи асоціації.
Але під тиском ОБСЄ і протестів вони знайшли сили відмовитися в останній момент від цього і тим самим, хоч і втративши цілісність-зберегли незалежність.

Зараз Путін за таким же сценарієм штовхає і нас до подібного, вказуючи на переговори з терористами.
Щоб Даунєцк і далі вказував нам, як нам жити. А не пішли б вони... для чого нам даунецько-луганське придністров"я?
Для чого нам жити з цим ярмом на шиї та економічним баластом, який навічно прив'яже Україну до Раші? Для чого? Але і Путіну це лугандонске болото не потрібно. Тим більше-все що можна було він уже там знищив і розграбував.

Може пора нам зрозуміти, що пора скинути цей баласт? - зробити такий собі "финт ушамі".

Не можна грати з Рашою за її правилами. Потрібно нав'язувати свої.

Пропоную вивести з лугандону усі війська і в ультимативній формі оголости про те, що якщо на протязі 2 тижнів російські війська НЕ виметуть з тої території - оголосимо цей регіон окупованим Росією ..
Тобто відмовимося від суверенітету над лугандоном. Нехай тепер Росія з лугандонами живе.
А будь-яке подальше просування російських військ в Україну-розцінюватиметься, як офіційний початок війни. Путіну офіційна війна не потрібна. Путіну такий розворот в кошмарному сні тільки може наснитися, від чого він явно прифігіє.
Від лугандону відмовитися він не зможе (свої не зрозуміють), взявши її під своє крило-знову ж отримує офігєнні санкції за окупацію, плюс розвалений і дотого дотаційний регіон. І народ, що кричав "Путін памагі" потрібно буде кормити. А ЧИМ?

Бо для чого у тих безглуздих боях з рашиськими бандами і втрачати люде, найкращий цвіт нації? Нехай він сам розбирається у тому болоті, що накаламутив. Ми багато не втратимо ... Єдине, що потрібно ще наказати всяких Єфремово-Ахмєтово-Медведчуків в Україні, і вислати в рашу чи лугандон. А їхні активи націоналізувати.

От тоді ми зможемо диктувати свої умови! Навіть якщо він підбере цей регіон ми нічого не втратимо.
In Lviv
Порошенко та його "Диванна сотня"
Якось президент Порошенко був настільки обурений діяльністю "диванної сотні", що навіть виступив із різкою публічною критикою.
Говорив президент досить переконливо.
Але що надзвичайно прикметно: при цьому відверто "диванна" психологія й поведінка деяких міністрів і генералів АТО зовсім не бентежить Петра Олексійовича. Більше того, відсутність відповідних кадрових змін переконливо свідчить, що "диванні" генерали й полковники дуже навіть влаштовують президента.
Причини, скоріш за все, криються в завданнях, які ставить перед собою й підлеглими Порошенко.
Дії президента змушують зробити висновок, що якнайшвидше звільнення Донбасу з якнайменшими втратами є не єдиним, а в окремі проміжки часу – і не основним його завданням.
Дуже схоже, що не менш важливим Порошенко вважає створення передумов суттєвого посилення власних владних позицій.
Декілька аргументів на користь цієї тези.
Перше.
Схоже, Порошенко і його команда дуже близько до серця сприйняли інформацію про владні амбіції Коломойського, особливо про створення ним чогось на кшталт "приватної армії".
І цю небезпеку вони вважають чи не більшою, ніж російська агресія.
Як наслідок, батальйони, які в оточенні президента пов'язують із Коломойським, з тижня в тиждень, з місяця в місяць не отримували надійної підтримки важким озброєнням. І це при тому, що вони знаходяться в місцях із розряду найгарячіших, і їм протистоїть ворог із танками, "Градами" і важкою артилерією.
А на додаток підрозділи ЗСУ під командуванням Гелетея "перегруповуються" так, щоб оголити тили цих добровольчих батальйонів і створити передумови для оточення.
Дуже схоже, що президенту не потрібні перемоги, отримані не Гелетеєм. А особливо не потрібні перемоги, отримані харизматичними командирами.
Порошенко, Луценко і команда готові закрити очі, що гинуть найактивніші і найсвідоміші люди – головне, не допустити посилення Коломойського.
У виправдання звучать аргументи путінської якості, що якісь юридично-бюрократичні формальності не дозволяли передати танки й артилерію на баланс МВС, до структури якого входять згадані батальйони. І це при тому, що військовий спеціаліст середньої кваліфікації на пальцях пояснить президенту й міністру оборони, як вчасно допомогти добровольчим батальйонам танковими й артилерійськими підрозділами, не переводячи ці підрозділи до складу МВС.
Атакуючим бійцям глибоко плювати, на чиєму балансі знаходиться танк.
Їм важливо, щоб цей танк швидко подавив ворожі вогневі точки й урятував життя солдатам.
У Порошенка і його "диванної" команди, очевидно, пріоритети інші.
У результаті Луценко закликає об'єднатися навколо президента, який у цей час відверто "зливає" "незручні" батальйони.
Дивно, але радник Луценко не в змозі пояснити президенту, що:
а) своїми незграбними діями президент не стільки запобігає створенню "приватної армії", скільки створює умови появи "громадської армії", щирим бажанням якої буде після закінчення бойових дій всадити багнет у сідницю Порошенка. А таке бажання в сотень, а то й тисяч бійців, яких "диванні " генерали залишили без підтримки перед ворожими танками й "Градами", – виникне обов'язково.
б) щоб переграти Коломойського, Порошенку перш за все потрібно проявити якості топ-менеджера більш високого рівня. Бо якщо й далі президентська команда місяцями буде вирішувати питання, на які в умовах війни повинно відводитись максимум 4-5 днів, і платою за таку "професійність" будуть десятки, і сотні загиблих і поранених – то народ сам, без усяких "приватних армій", винесе Порошенка із президентського крісла. Разом з усією його командою.
Друге.
Можливо, автору відома не вся інформація.
Але є дуже багато свідчень масової підтримки української армії пересічними українцями. Масштаби відомі.
І щось не дуже чути про подібний рух у середовищі мільярдерів і мільйонерів – і з оточення Порошенка, який і сам є мільярдером, і в середовищі тих, кого Луценко охарактеризував як "попутників нової влади".
Дуже схоже, що мільярдери й мільйонери приберігають свої гроші для вирішення більш важливої для них задачі – на передвиборчу кампанію.
Головна ціль народу – перемогти ворога.
Головна ціль Порошенка, мільярдерів і мільйонерів – завести побільше своїх людей у Верховну Раду.
У результаті в час, коли поранені бійці добровольчих батальйонів МВС гинуть в Іловайську без допомоги – Аваков веде передвиборчу агітацію, вихваляючи себе і Яценюка за "героїчну" перемогу над бюрократичними щурами.
Третє.
Президентська влада Порошенка буде нестійкою без надійної парламентської опори. Пропрезидентської політичної сили, яка б мала власний потужний рейтинг і чіткий конкретний план реформ, не існує.
Уся надія – на персональний рейтинг Порошенка. Луценко тепер поведе до "нового життя" відвертий атавізм минулого – іменний блок. Відсутність змісту прикривають яскравою обгорткою. Щоб не допустити хоча б падіння цього рейтингу, команда Порошенка намагається створити йому імідж головнокомандувача-переможця.
Це завдання "диванна" генеральська сотня почала виконувати в звичний для себе спосіб.
...Гелетей вже давно бравурно оголосив, що перемога дуже близька...
...Той же Гелетей демонструє реакцію шахіста, коли потрібно підтримати добровольчі батальйони важкою технікою, і реакцію найшвидшого спринтера, коли потрібно доповісти президенту про визволення чергового населеного пункту. Навіть якщо в цьому населеному пункті ще тривають важкі бої...
...Спікери АТО неодноразово оголошували, що сепаратисти в паніці і от-от масово покинуть свої позиції...
Навіть таке досить просте завдання "диванні" виконавці не в змозі виконати професійно.
Коли в черговий раз брехня вилізає назовні, як шило з мішка, коли в "повністю оточене силами АТО" місто безперешкодно потрапляє чергове підкріплення терористів на танках і "Камазах" – це починає викликати в людей реакцію, про яку іміджмейкери Порошенка побояться йому навіть заїкнутись.
Втім, звинувачувати у всьому генеральсько-чиновницьку "диванну сотню" – нечесно й неправильно.
Якби Порошенко дійсно захотів – придворної "диванної сотні" не існувало б як явища.
Є речі, які дуже чітко й точно відображають реальний стан справ.
Якщо владна президентська команда формується зі "своїх", а не із кращих кадрових ресурсів суспільства – значить, президент прийшов у владу вирішувати перш за все "свої" проблеми, а не проблеми суспільства. Значить, президент не є державним топ-менеджером вищої кваліфікації.
Якщо міністерство оборони очолює МВС-ник, головний особистий охоронець держави, – значить, його основним завданням буде спокій президента, а не спокій країни.
Якби Порошенко був достойним керівником, у ситуації з російськими конвоями Росія й світ замість "глибокого занепокоєння" із самого початку почули б чітку, конкретну позицію. Наприклад, що будь-який російський конвой, який ввійде в Україну без відповідного супроводу Міжнародного Червоного Хреста і без належної митної перевірки, Україна буде вважати військовим конвоєм, незалежно від кольору автомобілів і прапорців над ними. І буде відповідно реагувати.
І наполегливий повтор: військовий конвой. Бо на слух лапки в слові "гуманітарний" не сприймаються.
Світ має чути знову й знову: військовий конвой Путіна.
Тільки такі речі потрібно робити на упередження – а не тоді, коли російські вантажівки вже пересікають кордон.
Виправдання на кшталт "не піддатися на провокацію й не дати привід для повномасштабної військової агресії" навряд чи можна сприймати серйозно. Подібна позиція Сталіна свого часу надто дорого обійшлася країні.
Безкарність – не кращий метод вгамувати агресора. Путіну явно сподобалось безкарно розгулювати Донбасом на білих "Камазах".
Події на півдні навколо Новоазовська наочно свідчать: Путіну не потрібні ніякі приводи задля введення російської армії – проблем із вигадуванням причин у нього й без конвою немає. Як варіант, "Гади" терористів зітруть у попіл прикордонне російське село, у чому відразу ж буде звинувачено Україну.
Якби Порошенко був харизматичним лідером і не плив за подіями, а формував потік подій – уже давно була б озвучена чітка позиція: якщо Росія не виведе з Донбасу свої війська й важку зброю – Україна офіційно поставить питання про членство в НАТО.
Тому що саме фактор НАТО в даний момент може бути найбільш прийнятним механізмом вирішення проблеми – він і Путіна здатен зупинити, і в той же час не піднімає болісне для країн Західної Європи питання посилення економічних санкцій.
І в НАТО вага прихильників України значно більша, ніж у ЄЕС.
Але якщо Україна вважає, що це питання "не на часі" – то й НАТО не буде напружуватись.
Адже якщо Україна "не вела війну", провівши при цьому вже три хвилі національної військової мобілізації й відправивши мобілізованих у бій, – то й із постачанням їй новітнього озброєння можна не поспішати.
Якщо навіть після розгрому роти російських десантників ми вели АТО, а не війну...
Порошенко повинен був уже давно зрозуміти: Путін бореться не за неоімперію. Він відчайдушно бореться за найцінніше для нього – за збереження своєї влади. Бо в Росії втратити владу – це втратити все. А український Другий Майдан і курс на Європу створили надзвичайно велику загрозу владі російського лідера.
Якщо ради збереження своєї влади Путін кинув під колеса майбутнє Росіїї...
У цій боротьбі Путін піде до кінця.
А значить, для України стоїть питання "або – або"...
І це означає, що й для Порошенка стоїть питання "або – або": або він із торгаша перетворюється на кризового топ-менеджера й негайно розганяє придворну "диванну сотню" – або нехай готується "на вихід".
Хто не розуміє суті лютого 1917 року в Петрограді – читай, лютого 2014 року в Києві – той отримує "жовтень 1917 року в Петрограді", сучасну київську дату проставьте самі.
Індикатор популіста Ляшка – дуже красномовний і тривожний.
Було б дуже добре, якби Юрій Віталійович зумів пояснити це президенту.
Геннадій Люк .

https://www.facebook.com/valevska.valevska/posts/1458547084424424
migy
http://www.iltasanomat.fi/ulkomaat/art-1288732684261.html?pos=ok-nln

Фінська преса про Даунбас.
то не люди, то варвари. Замість того щоб поховати, або передати на захоронення - грабують і розбирають на металолом розбомблену техніку.

І за таких людей воювати? Чи з такими людьми будувати нову країну???
""

""

""

""

""

""

""

""

""

""

""
Редагувалось: 1 раз (Останній: 3 вересня 2014 у 16:09)
igorvoitenko
Який Жах!!!!! shock Перший раз бачу ці світлини... Мурахи по шкірі...
Всі ціни Львова. ""
Порівняйте ціни на комп'ютери, електроніку,побутову техніку, інструменти, комплектуючі для авто та інше.
|
Перейти на форум:
Сторінки: Перша Попередня 1 2
Швидка відповідь
У вас немає прав, щоб писати на форумі.