Вимкнення світла у Львові

Чому відключають світло у Львові?
In Lviv
Чому відключають світло у Львові? Чому справно оплачуючи я маю сидіти без світла, і переживати за свої прилади? Через таке хаотичне відключення вихдять з ладу ДОРОГІ пристрої, хто людям це верне?? Ми їх маємо розуміти, а вони нас ні???

Німці як економлять? ставлять три фазні лічильники, які рахують електроенергію в 2 рази дешевше в не пікові години і тп.
Хай беруть приклад і вводять нові технології, і ставлять ЗА СВІЙ рахунок такі лічильники. Але їм то прибуток не принеса, вони тільки міняють за свій рахунок чорні дискові лічильники, на нові цифрові, бо чорні меньше рахують, а цифрові більше рахують.

Може Ахметовським і КО електромережам не викачувати весь прибуток, а вкладати трохи грошей в нове обладнання? і тоді не буде аваріййних ситуацій?

І взагалі, що за маразм, ліміт на Львівську область 773МВТ, а на Крим 800МВТ, У Львівській області населення 2,5млн. чол. А в Криму меньше 2млн. чол. І я взагалі мовчу про анексовані території і доцільність в даному випадку постачати туди електроенергію... Не хватає електроенергії, в першу чергу треба відключити Крим!
А тоді думати, як економити АЛЕ НЕ ЗА РАХУНОК ПРОСТИХ СПОЖИВАЧІВ!!!

Повідключати в першу чергу освітленя всяких Львів-Арена, повідключати зовнішнє освітлення будівель - воно для краси. Зобов"язати магазини і тп повідключати зовнішні рекламні вивіски, LED екрани, повідключати від мережі рекламні лайтбкси і сітілайти (хочуть освітлюватись є сонячні батареї і аккумулятор) і так далі і тому подібне! ДУМАТИ треба головою в першу чергу, а не тупо відключати все підряд!
snejka
в Україні існує єдина енергетична система. Найдешевшу електроенергію дають АЕС. Вони продукують лише частину. РЕшта- ГЕС, ТЕЦ . ТЕЦ працюють або на газі або на вугілля. На АЕС є виставлена певна частота ( наприклад 50 ГЦ). Коли вона падає нижче, спрацьовує автоматика на вимкнення . Тоді на себе беруть одразу ж більше навантаження ГЕС ( доля яких у виробленні електроенергії мінімальна) і ТЕЦ. Але в цьому випадку ТЕЦ мусять використовувати в 3-4 рази більше вугілля чи газу. По суті, спалюється це у повітря. Щоб не допустити цього, існує автоматика на місцевих електромережах. ТОбто її завдання- не допустити власне настання "криичних показників". Тому тут теж є певні ліміти, виходячи з яких виставляється певні показники. Коли на прибори фіксують досягнення цих показників спрацьовує автоматика і вимикає світло. Де і коли ці показники будуть перевищені- не можна наперід прорахувати. ТОму щ немає так, щоб, наприклад, рівно о 19-20 год в конкретних районах і дільницях настав пік. Зараз він фіксується, наприклад, на дільниці "таких то вулиць", а потім- в зовсім іншому місці.І навіть у межах одного міста ліміти навантаження по різним дільницям є закладені різні ( де є промислові п-ва, там більші, де немає- там менші)

ТЕ, що з 6 грудня вже обіцяють все налагодити у енергопостачанні, це, по суті, чисто політичне рішення ( бо люди не зрозуміють і почнуть бунтувати). Але реально зараз наша енергосистема працює на таких резервах, що в один прекрасний момент може відбутися автоматичне вимкнення вже не на рівні р-нів і не на кілька годин. По суті, економічно виправдані власне оці аварійні вимкнення по всій Україні, які дають можливість економити реально. Але - "не поймуть". ТОму йдуть "ва-банк"- будь що буде.
st99
Ми живемо, платимо за комунальні послуги, і звісно хочемо щоб нам було зручно! Я без світла не можу працювати, і для мене це не просто комфорт, а необхідність.
2014 рік, світло вирубують,нонсенс!
Я впевнена, хто за тим всім стоїть, світло і тепло в хаті має. І діти тих людей не мерзнуть, їдять гарячу їжу і в ліфтах не застрягають!
In Lviv
От їду я містом, в "пікові години", от скажіть для чого оця вся ілюмінація на будинках?

""

""

""

""


кожен білборд освітлений, а їх по місту БЕЗЛІЧ

""

""


а ще готелі, кафе, ресторани, заправки і тп... віся горять як новорічні ялинки! Так якщо нам дійсно треба економити, так давайте відключіть в першу чергу оце, зайве освітлення!!! І це дійсно буде економія, а не оце хаотичне радянське відключання пересічних користувачів! А то дивишся на ту всю ілюмінацію, а в хаті діти голодні, в темноті сидять!
Редагувалось: 3 рази (Останній: 3 грудня 2014 у 23:06)
In Lviv
Скоро ще ялинку поставлять обвішають гірляндами і запалять світло, а людм по домах будуть відключати...
igorvoitenko
Головне щоб в Новорічну ніч його не відключили, бо будемо сидіти при свічках sad Романтік такий собі rofl
Всі ціни Львова. ""
Порівняйте ціни на комп'ютери, електроніку,побутову техніку, інструменти, комплектуючі для авто та інше.
Перейти на форум:
Швидка відповідь
У вас немає прав, щоб писати на форумі.